Post by orvancojiggsmooth on Feb 19, 2022 9:33:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи злато ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
Това е супер игра, която някога съм виждал. Не е скучна игра, толкова много я харесвам, но желанието ми е тази игра да иска повече местоположение на водния парк. Много ми харесва последното местоположение
Ботовете имат наистина несправедливи предимства, които мразя. 😳 И реклами през цялото време. Един 10-секунден кръг, след това 2-минутна реклама. Не разбирайте тази игра, че е гадна. Нищо повече, едни и същи реклами идват отново и отново и отново. Викайте на човека, който е направил това, моля, слагайте по-малко реклами. Играта е толкова бавна и грешна. Повечето реклами нямат X за пропускане. Наистина съжалявам, че изтеглих това приложение и дадох друго изтегляне на човека, който го е направил. 😒 100% всички реклами за тази игра правят ботовете по-лесни за победа. 1 звезда.
Дадох му 3 звезди, защото има нужда от WiFi. Искам да мога да отида в колата и да играя тази игра
Само реклами!!!
aquapark.io Δράση njud
Хубава игра Теглете без да мислите
Харесвам тази игра, но когато отидем на друга пързалка, след това паднем, не стигаме до друга пързалка
Имам идея. Когато играете тази игра, включете своя Wi-Fi. НЯМА ПОВЕЧЕ РЕКЛАМИ!!!! Засега 3 звезди. Но е много хубаво. Мразех проблемите. Бих се радвал, ако пуснат тази игра, но да няма много реклами и да направи по-малко проблеми.
Харесвам тази игра, че е толкова забавно да я играя, но от друга страна е в онлайн режим, така че не мога да играя, тъй като имам проблем с мрежата и мисля, че тази игра трябва да има най-добрия нов завой, в който трябва да бъде в офлайн режим и можем също добавете вашите приятели и най-лошото нещо в тази игра е, че не трябва да има никакви реклами, знам, че е реклама на друга игра или продукция, но по този начин клиентите, които играят тази игра, няма да играят тази игра, така че молбата ми е да направите най-добрият завой в играта *(благодаря за четенето)
aquapark.io Darbības spēles elyf
Това е добро приложение. Но има твърде много реклами. Веднага след като играете рунд се появява реклама. Това е една от онези игри, които ще играя 20 минути и ще деинсталирам. Изобщо не пристрастяващ. И аз съм на телефон и когато се опитам да въртя не се върти достатъчно бързо. Има ли някакъв тип бутон за чувствителност? Не искам да плащам за премахване на реклами. Можем ли да ги премахнем безплатно? Не изтегляйте това, ще го деинсталирате след 20 минути. Благодаря на разработчиците, но има нужда от голяма работа. Благодаря ви приятен ден.
На мен ми харесва защото гтътн ожхдх
aquapark.io Akció jal
Наистина бавен геймплей. Скучна игра
aquapark.io Екшън fmt
Мега яка
Напълно съсипан от farrrrr за много реклами. Един от най-лошите за прекомерни реклами. Аз и приятели всички сме съгласни.
МРАЗЯ, ЧЕ В КРАЯ, ХОРАТА САМО ТЕЛЕПОРТИРАТ ПРИ ТЕБ И ТОГАВА МОЖЕШ ДА ЗАГУБИШ
това е добра игра...започнах я с 3, защото винаги изостава и също така не мога да преместя, това е забавна игра, но все още изостава, така че моля, поправете тази грешка
Това е прилично вуду. Когато играх играта, имаше толкова много ограничени функции като карти и тип слайдове. Знам, че все още сте в процес на разработка, но има някои грешки за коригиране и някои функции за добавяне. Също така искам играта да вземе нови нива, защото в момента е много проста и с медицинско качество. Всичко от гмуркане във вулкан до лед в пързалката. Това беше уникална и забавна игра. Ако имаше Apps Got Talent, щях да ви дам нетвърдо Да! Страхотна работа Вуду! 👏 GJ 🥇
Sweet Crossing: Snake.io Kasual rhyg
Горе-долу
Доста скучно и има буквално толкова много добавки
Защо две звезди, защото в тази игра толкова много проблеми и когато играем играта, мобилните висят и не отговарят
Играта е много хубава но не ми дава другите 3 нива 😡😡само на iPhone дава други нива а на андруид МОЛЯ ОПРАВЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО 😡
забавно е, но понякога наистина ме вбесява. те се опитват да направят така, че да изглежда така, сякаш се занимавате с други ИСТИНСКИ играчи, но това не е вярно, защото винаги започвам като последно място и също така мога да играя без wifi. второто най-голямо дразнене в играта е, че те наваксват произволно от НИЩО. Веднъж скочих от върха на препятствието до самото дъно и въпреки че ВСИЧКИ бяха на самия връх, те почти ме победиха. КОЛКО !? има и ОГРОМНО количество реклами. играйте без wifi или данни.
Страхотна игра, но има проблеми ... бъгове и т.н.Нуждае се от емоджи или фрази, за да позволи комуникация между игри...Не съм сигурен, че играя на реални хора. КРАЛ ДЖАКС
Браво!!! Супер сте!
Ако има оценка 0 звезди, бих оценил тази игра с 0, тази игра е гадна твърде много реклами и е много бавна, моля, поправете я!!!
Тази игра е супер забавна! Ами беше. Играта е много забавна. (Обичам състезателни игри) Защо 3 звезди може да попитате!? Е, играта има толкова много реклами! След като изиграх 8 рунда играта просто замръзна. Това се случи около 3 пъти през последните 3 дни! Също така всъщност е трудно да се спечели, защото играчите (роботи) са точно зад вас, когато отидете на друг слайд! Например аз съм почти при победителя и решавам да предприема пряк път, но тогава играчите отново са точно зад мен! Моля, поправете това
Забавно в началото, но скучно bc е една и съща обиколка през n през n през n отново. Трябва да разширите играта, за неопределено време. И, честно казано, освен ако и докато не го направите, той ще остане в моя магазин за игра и официално деинсталиран от всичките ми устройства. МОЯТ СЪВЕТ? НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО! МНОГО 1-ВА ОБИКОЛКА Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, НО БЪРЗО СТАРЯВА НАИСТИНА, НАИСТИНА БЪРЗО, КОГАТО ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ EVN, КОГАТО СПЕЧЕЛИШ, U NVR ПРЕМЕСТИ НАПРЕД КЪМ ДРУГИ ОБИГИ/СЦЕНИ! ЦЯЛАТА ИГРА ИЗГЛЕЖДА СЕ СЪСТОИ САМО ОТ ЕДНА СЦЕНА/ОБИВ/СЪСТЕЗАНИЕ!
Играта е мега яка човек има ли втората част на играта
Аз съм пристрастен към приложението за игри в Google Play Store, който ще опита почти всичко. Трябва да кажа, че това 1 е вратар. Готина и забавна лесна игра. Не са заплетени глупости, но и не е опростена детска игра. Само 2 (незначителни) критики: сензорният екран трябва да бъде по-отзивчив при превъртане през опциите за символи и все пак трябва да гледате реклама, дори ако не изберете 2x печалби от златни монети след състезания.
Давам на тази игра 3 звезди, защото има проблеми толкова много пъти. Бъгове след реклами, бърка се по средата на игра. Ще деинсталирам тази игра.👎☹
Твърде много реклами
Харесва ми, защото в началото можете моментално да скочите и можете да търсите басейна и веднага печелите, ако кацнете в него, когато скочите
Тази игра е забавна само когато се счупи. Противниците на AI винаги се телепортират към вас, за да създадете илюзията, че има честна конкуренция. Пълна лъжа на игра.
Меко казано закъснял. Буквално има реклама ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА, КОЯ ИГРАЯ ТАЗИ ИГРА! Това е голям проблем. КАТО СЕ ПОЛУЧАВА, АКО НА ВСЕКИ 3 МИНУТИ ПОЛУЧАВАМ РЕКЛАМА НО ТОВА Е АБСУРД.
Страхотна игра, но твърде много реклами
Толкова е много бавно, че трябва да го поправите, но засега е доста добра игра
Игрите са добре за първите няколко опита. След това става невероятно скучно.Можете да използвате най-големия пряк път в играта и играчите винаги ще бъдат точно зад вас. Печелите монети за състезания, но след 10 състезания вече няма смисъл от игровата валута I. Реклами след всяка една игра, както се очаква тези дни.
Еха . Това е толкова невероятна игра, но когато отида до това приложение The aquapark, то не отговаря
Това е хубава игра за игра, няма много добавки и освен това (може би) учи децата как да плуват и да бъдат смели, препоръчвам ви да го направите!
Забавна концепция, която ще ви дам, но ужасно изпълнение. Първият голям проблем с aqua.park io са неговите реклами. Има твърде много. Ще получите такъв всеки път, когато се провалите и всеки път, когато спечелите. Печелите бързо в тази игра, така че повярвайте ми, че става досадно. Също така всички са ботове и това е толкова... фу. Да играеш с други хора би било невероятно, но ботовете го правят скучно. Трето, прави гледането на реклама за преживяване на игра безполезно, защото все още ще гледате такава, ако умрете. Може да изтрия тази игра.
Добра игра. Наистина лесно да се съберат всички герои и веднъж събрани вид скучно. Би било по-добре с повече герои, карти и различни предизвикателства.
Забавно е, но има много реклами
супер забавно, но понякога движенията изостават, така че губите
Играта е страхотна, но рекламите са толкова скучни