Post by orvancojiggsmooth on Feb 19, 2022 9:12:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Tap Fever - Puzzle Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг всички ▞▞▞
▞▞▞ Toy Tap Fever - Puzzle Blast 2022 version ▞▞▞
👍👍👍👍👍
Това е страхотна игра, кара те да мислиш. Наистина харесва графиката.
Твърдеооо много реклами...деинсталирани...взеха радостта от играта 🙄
Всичко е наред за сега, вижте как ще се справя
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Bulmaca zdna
Началните фази са дори по-забавни от тяхното водещо приложение, но до lvl150 бързо става разочароващо и почти невъзможно. Не може да се постигне синергия само с шепа цветни квадратчета. Пълни реклами на всяка крачка, но те ви лишават от забавлението толкова бързо. Просто не разбирам стратегията на разработчиците. Преместване на...
Това е хубава игра😘😘
Страхотна игра. Много пристрастяващо. Обичам го. Добра игра за прекарване на времето. 😊
Guns of Glory: The Iron Mask Παιχνίδια στρατηγικής atod
Релаксиращо и забавно.
Твърде много реклами. Ако ги избягвате с помощта на бутоните на играта, рекламите се възпроизвеждат автоматично. Рекламите са трудни за прекъсване дори след 30-секундното видео без ангажиране или изтегляне.
Играйте тази игра и се наслаждавайте
Път към много реклами
Твърде много реклами! След всяка игра трябва да гледате реклама, която продължава 30 секунди и ако играете играта с изключен звук, за да не пречите на другите, рекламите не са безшумни! Много са силни! Трябваше да деинсталирам!
Бих му дал 5 за играта досега, но рекламите са категоричен прекъсвач! Очаквам ги, но това е малко. Играя на играчки и игри на Toon by Peak и те започнаха! Просто казвам
Първото нещо, което видях беше реклама и след това исках пари, преди дори да платя първия кръг, не благодаря!
Току що видях реклама за това. Това показва, че президентът Тръмп е бит. Това е отвратително и неприемливо.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Jumboq dmt
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Başsındırma srgt
Love LOVE Обичам тази игра ~ има някои реклами ~ но всъщност получавате монети и полезни бустери, които не е нужно да използвате веднага.. След като похарчите купища $ в други игри и използвах бустери, които спечелих и все още не печелите ~ Много се забавлявам и всъщност мога да се отпусна и да се насладя на тази игра, без да се чудя колко повече ще струва $ само за победа на ниво...!! 💜
Хубаво е
Твърде много реклами. Много скъпо.
Твърде много взаимодействия
Харесвам играта, но има много реклами
Все още се учи
Харесвам го, но бих искал да прехвърли информацията ми от другия ми телефон. Беше на ниво 934.
Страхотно за игра на пътя. Прекарвам време наистина забавно, което трябва да опитате
Наистина харесвам тази игра. Насладете му се много. Много отпускащо
Отлична игра за мач 3, но ниво 518 ме загуби! Това ниво не може да бъде победено дори при използване на множество бонуси! Само монети (много от тях) могат да спечелят това ниво!
Много успокояващо и успокояващо. Приятно е да печелите, когато се чувствате стресирани.
Рекламата, преди да е грешна, трябва да поправите това, което е първата част
Забавно
Засега ми харесва тази игра е сравнително лесна, знам, че ще става все по-трудна и по-трудна, така че я очаквам с нетърпение
всичко е наред
За мен е малко глупаво, но помага с времето
обичам тази игра супер лесна и лесна за игра, много релаксираща
اعلانات كثيره اللعبه جميله. يكن حذفتها بسبب كثرة الاعلانات
Забавна игра, но твърде много реклами и рекламната кутия, която идва долу вдясно, скача твърдеоооо много и ме отклонява от играта.
Обичам играта, мразя безкрайните дълги реклами. Чао чао
Добра забавна игра, минава времето в блокиране!
Обичам тази игра и плюс по-малко добавки мога да направя поне 10 преди добавянето да дойде, но е за 5 секунди
Съжалявам, че не ме интересува много тази игра
🎈🎈🎈🎈
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Puzzle mfv
Твърде много реклами!