Post by orvancojiggsmooth on Feb 19, 2022 9:09:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unblock Ball - Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kulcsok hack ▞▞▞
▞▞▞ Unblock Ball - Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Egy nagy reklám az egész!!!!!!! Nézzétek ti!!!!!
ez a játék szép, de utálom ezeket a hirdetéseket, hogy zavarják a játékomat, most el fogom érni a 600-at.. de azt hiszem, nem megy tovább 1000-ig, meddig lesz vége ennek a játéknak, mert nem tudom, meddig fog tartani, talán 1000 plusz valami oh hát vissza a játékomhoz!
2 hirdetés minden szinten, időpocsékolás.
Túl sok a reklám!
5 másodpercet vesz igénybe egy szint megoldása, majd 15-30 másodperces összeadást kap közöttük
Szerintem elég rossz, annyi hirdetés van. Minden szinten van egy hirdetés, és ez annyira bosszantó. Még egy szintet sem tudsz megtenni, és egy perc várakozás nélkül továbblépni a következőre. Ráadásul a játék nem is játszható. Ha megmozgat egy blokkot, az 20 másodperc után elmozdul, és annyira késik. Megértem a játék ötletét, és szórakoztató, de csak annyi reklám
블록 해제 - 블록 퍼즐 퍼즐 bjrt
Járható játék,nagyon jó.
Szórakoztató játszani ezt a játékot, csak koncentrációra van szükség, ami zavarba ejtő, miután befejezte a játék szintjét. Kérlek csinálj valamit
Mutter Simulator: Babypflege Simulation tpwt
Remek játékmenet, de a reklámok száma nevetséges. Túl sok van, és ezért csillagokat veszít
Ez a játék nagyon ó mégegysemvoltnehéz
Szeretem ezt a játékot, de a probléma az, hogy a játékban sok hirdetés van, ezért távolítsa el ezt a hirdetést
Hiper jó
nagyon jó.
Szép grafika, de a játék hihetetlenül egyszerű. Játszott 20 szinten, és nem lett nehezebb, minden szinten 2-4 lépést kell megoldani. Egy hirdetés (amely tovább tart, mint a szint) minden egyes szint után valóban bosszantó lesz.
HA VONATKOZNAK A NULLA, EZ LENNE.. Maga a játék jó, de TÖBB reklám van, mint játékidő.NE POCSOLJA AZ IDŐT VAGY AZ ADATÁT AZ ÖSSZES HIRDETÉSRE
Szórakoztató játék és a kiegészítések nem olyan rosszak. Addig tolerálom, amíg a kiegészítések nem idegesítenek.
Túl könnyű...
Nagyon sok a reklám szinte minden játék után van egy vagy két reklám. Unom!!! 😦😦😤
Sok a reklám...
Unblock Ball - Block Puzzle Réflexion gbk
Eleinte jó volt, aztán a későbbi pályák alig változtak (reméltem, hogy a korábban bevezetett új funkciók továbbra is használhatók lesznek, de úgy tűnt, eltűnnek). Sajnos a 200-as szint után minden alkalommal, amikor elindítottam, volt egy felugró hirdetés, ezért eltávolítottam.Maga a játék élvezetes. Ami elvonja a figyelmét az ötcsillagos minősítésről, az a sok hirdetés. Kérjük, tudd, hogy ez annyira bosszantó lesz, hogy már nem ellazít.
Nagyon jó játék ajánlom mindenkinek
Komolyan csökkenteni kell a hirdetések mennyiségét. Fejezze be a rejtvényt, a reklámot, csak 5 másodperc volt a következő rejtvényhez, a BAM-reklámhoz. Lélegezz és lazíts a reklámokon
Pofátlanul sok a reklám, és nem nehezednek a pályák. Valaki írta, hogy 1000 felett már nem olyan könnyű... 1000 5 másodperces pályán kellene végigverekedni magunkat, hogy utána használhassunk az eszünket? Nemár...
Laza, kellemes kikapcsolódás. Remek!
Túl sok hirdetés más játékokhoz
Nem rossz De. Elfogadom, hogy reklámok vannak NÉHA de, hogy minden játék után?
Minden egyes címkehirdetés után jobb, ha a hirdetéseket körülbelül 5 címkehézag után adja meg. Ha folytatódik, eltávolítom az alkalmazást
Ez a játék a hirdetések megtekintéséről szól, nem pedig az összetett útvesztők megoldásáról. Igen, minden labirintus egyszerű. A játék annyira egyszerű, hogy mindössze 5 blokknál kevesebbet kell mozgatnia, és nyer. Nem lesz baj, ha 100 pályájuk volt, de csak 64, én pedig 35 pályával játszottam, és utána töröltem a játékot. Megpróbáltam minden pályát más módon teljesíteni, de a legtöbb nem sikerült a rögzített blokkok miatt. Az egyetlen javaslat a hozzáadás javítása, az összes blokk mozgathatóvá tétele egy tipp gomb hozzáadása.
Faszom ebbe a kibaszott sok reklámba. Miért nem basszátok szájba a tetves jó kúrva anyátokat? Azért egy csillag, mert nullát nem lehet adni. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Túl sok hirdetés (az egyes szintek teljesítése után automatikusan lejátszanak). A szintek nem elég nagy kihívást jelentenek, túl könnyűek, még a 100. szint felett is.
rengeteg reklám
Unblock Ball - Block Puzzle Puzzle mhge
Szép játék, de túl sok a reklám
Némelyikük nehéz, és van, amelyik nagyon könnyű, ezért 3 csillagot adok rá
Túl sok hirdetés. Rendkívül egyszerű szintek eddig (30)
A játék egyszerűen rendben van. A játék nem elég nagy kihívás. Minden pálya teljesítéséhez van egy hirdetés, ami várható, de a pályák egyszerűsége azt jelenti, hogy eltávolítom a játékot.
Még nem jutottam túl messzire, de eddig túl könnyű. Ezt az alapszintet nem kell elkezdeni.
Atbloķēt bumbu - bloķēt puzzle Atjautības spēles ftg
Szép és egy kicsit kihívás is 👍👍👍
A játék szórakoztató, de MINDEN után van egy reklám. EGYETLEN. SZINT. Egyes hirdetéseket sem hagyhatsz ki egy bizonyos idő elteltével, így technikailag több időt töltöttem más alkalmazások videóinak megtekintésével, mint ezzel. Még mindig szórakoztató játék.
Túl egyszerű. Igazából csak összepiszkították a reklámokat némi játékkal.
A játék elég jó,de a reklàmok minden pálya után felugranak.